به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل یاری در جلسه ستاد ساماندهی شئونات فرهنگی که روز پنجشنبه در استانداری برگزار شد اظهارداشت: وقتی از مکتب ها صحبت می شود باید محتوای قابل توجهی داشته باشد و مانند تعزیه بتواند احساس لازم را در مخاطب ایجاد کند و دست ما از منابع قابل ارائه پر باشد.
رئیس برنامه و بودجه استان قزوین تصریح کرد: برگزاری دوسالانه ها، همایش و کنگره های دینی و علمی باید هدفمند باشد و برای مردم هم دستاوردی داشته باشد لذا باید برنامه ریزی ما بر اساس خروجی موثر باشد.
یاری تصریح کرد: با بررسی نواقص و مشکلات اولین کنگره واعظ قزوینی باید برای امسال به گونه ای برنامه ریزی کنیم که این حرکت فرهنگی برای مردم هم دستاوردی داشته باشد و حداقل جوانان و دانشجویان با برخی از ویژگی های واعظ و یا سالک قزوینی آشنا شوند.
وی اضافه کرد: کنگره ها و اجلاس هایی که با هزینه های زیاد برگزار می شود باید به کاری ماندگار تبدیل شود و مردم احساس کنند اتفاقی در شهر رخ داده و همه برنامه های ملی باید جریان ساز باشد.
رئیس برنامه و بودجه استان قزوین اظهارداشت: پیگیری مصوبات کنگره های قبلی هم باید در دستور کار باشد و بدانیم چراهنوز یک خیابان به نام واعظ نیست و یا چرا پس از دوسالانه خوشنویسی هنوز تابلوی اصناف با خطوط نستعلیق نگارش نمی شود و هیچ اثری از مکاتب قزوین در شهر دیده نمی شود.
وی بیان کرد: باید آثار ارائه شده در کنگره های ملی به صورت کتاب، بولتن، فیلم و عکس و مقاله در اختیار دیگران قرار گیرد تا عموم مردم در جریان دستاوردهای برنامه های فرهنگی قرار گیرند.
نظر شما